Με το μυαλό στον Κολοσσό ο ΠΑΟΚ

Χωρίς περιθώρια για ξεκούραση και το μυαλό στον σοβαρό τραυματισμό του Ζατσέους Ντάρκο-Κέλι, η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Πέμπτη το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα από την Ανδαλουσία.

Από τη Μάλαγα στη Ζυρίχη κι, από εκεί στην Αθήνα, η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στις 21:30 της Πέμπτης στην Αθήνα και διανυκτέρευσε στην πρωτεύουσα, ώστε το μεσημέρι της Παρασκευής να αναχωρήσει για τη Ρόδο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η προπόνηση στο κλειστό της Καλλιθέας, όπου το Σάββατο στις 16:00 υπάρχει ο αγώνας με τον Κολοσσό για την πέμπτη αγωνιστική της Basket League.

O Ντάρκο-Κέλι, μετά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, θα συνεχίσει με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Βασίλη Τριλυράκη. Ο Αμερικανός φόργουορντ από το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, για να ακολουθήσει η χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της βλάβης που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy