Με το βλέμμα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Πέμπτης, έχοντας αφήσει πίσω το ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο, στο οποίο επικράτησαν 2-0.

Πάντως, δεν ήταν και λίγοι οι παίκτες που δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Ίνγκασον δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς της Τετάρτης, ώστε να προφυλαχθεί λόγω ερεθισμού στον τένοντα, αλλά η κατάστασή του δεν δείχνει τόσο απλή. Υπό την έννοια ότι και σήμερα έκανε ατομικό. Όπως και οι Λύρατζης, Τσαούσης και Ελ Καντουρί. Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Κούρτιτς εξαιτίας των ενοχλήσεων στο γόνατο.

Κανονικά προπονήθηκε ο Νάσμπεργκ, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή με την Καλαμάτα, λόγω χτυπήματος στο κεφάλι (διανυκτέρευσε προληπτικά σε νοσοκομείο).

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο παιχνίδι της Καλαμάτας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά μέσω παιχνιδιών κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ενός οικογενειακό διπλού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy