Με τον κόσμο του, στο Πανθεσσαλικό ο ΠΑΟΚ

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν από την Πέμπτη (4/5) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Bόλου με τον ΠΑΟΚ όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση της η Θεσσαλική ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού θα βρεθούν και οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» όπως και στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H σχετική ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ (Κυριακή 7/5/23, 20.00) για την 9η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 20 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μέσω της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία και θα διαχειριστεί με δική της ευθύνη τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν, καθώς και μέσω της VIVA.GR

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό) σήμερα και αύριο από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., το Σάββατο 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 2.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο στη 2η πεζογέφυρα. Απαραίτητη προϋπόθεση ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy