Με τον Τζέιλεν Χαντς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ιωνικό

Έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10, 19:15, ΕΡΤ3) με τον Ιωνικό στο PAOK Sports Arena, είναι στον «δικέφαλο».

Ο Τζέιλεν Χαντς συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας και είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/10) ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ιωνικό τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας προκειμένου να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε ξεκινήσει, για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει, με συνεχόμενα ταξίδια και δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες 15 ημέρες.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αμυντικά να διατηρήσουμε τον πολύ υψηλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, να βάλουμε χέρια στην μπάλα και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα δυνατά στοιχεία του Ιωνικού. Κυρίως κάποιους έμπειρους παίκτες που έχει οι οποίοι γνωρίζουν πώς να κοντρολάρουν ένα παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό προκειμένου να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy