«Μέχρι το πρωί» όλα μπορούν να συμβούν με τον Γιάννη Αλεξόπουλο

«Μέχρι το πρωί» πολλά μπορούν να συμβούν και ο Γιάννης Αλεξόπουλος, τα αποκαλύπτει μέσα από το νέο του τραγούδι, που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sonar Music, και θα γίνει φέτος το καλοκαίρι, ο ύμνος των ερωτευμένων.

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο «αίμα» της μουσικής σκηνής, και οι μέχρι σήμερα συνεργασίες του, αποδεικνύουν ότι έχει πολλά να δώσει!

Με σπουδαίους δημιουργούς να τον έχουν εμπιστευτεί, όπως οι Γιώργος Μουκίδης, οι Εκείνος και Εκείνος, ο Γιάννης Φρασέρης και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Γιάννης Αλεξόπουλος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα ανεβαστικό τραγούδι,  με την υπογραφή σε μουσική και στίχους, του μετρ των επιτυχιών, Βασίλη Δήμα.

«Μέχρι το πρωί» ο έρωτας μπορεί να απογειωθεί μέσα από τον απόλυτο μουσικό ρυθμό και την ερμηνεία του Γιάννη Αλεξόπουλου, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου, σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy