Μεγαλειώδης συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Στέλιου Κατσέλη στο Παλαιό Φάληρο (εικόνες)

Σε μια μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Φλοίσβου, ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Στέλιος Κατσέλης έκανε την Παρασκευή 17/5 την κεντρική προεκλογική ομιλία του, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στην πόλη, όπως και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, του συνδυασμού «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – Νέο Ξεκίνημα».

Ο νυν Δήμαρχος Δ. Χατζηδάκης που παρέστη, εξήρε την 14χρονη συνεργασία τους κι επιβεβαίωσε δημόσια, πως ο Στέλιος Κατσέλης είναι άριστος νομικός, εξαιτίας του είχαν θετική έκβαση όλα τα δικαστήρια του Δήμου και ότι το πλεόνασμα  οφείλεται -μεταξύ άλλων- και, στη  δράση του. Παρότρυνε δε τους δημότες να επιλέξουν τον αξιότερο και καταλληλότερο υποψήφιο, που εκείνοι θα κρίνουν. Η εκδήλωση επιστεγάστηκε από τη συναυλία του Ηλ. Καμπακάκη στην οποία συμμετείχαν ο Γ. Σαμπάνης και ο Β. Δήμας, οι οποίοι έτερψαν το κοινό με τα τραγούδια τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy