Μεγάλη πρόταση από Τουρκία για Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι τα τελευταία δύο χρόνια ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός στην Ελλάδα. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και στον Δικέφαλο ξεκίνησαν  επαφές για την επέκταση της συνεργασίας μαζί του.

Καθώς όμως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη τυπικά, ο δυναμικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι λογικό να αποτελεί στόχο και για αρκετές ομάδες του εξωτερικού που παρακολουθούν την πορεία του.

Μπορεί η επαφή που είχε ο Ιβάν Σαββίδης μαζί του πριν το ματς με τον Λεβαδειακό να έδειξε ότι υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ωστόσο είναι γεγονός ότι μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, από την 1/1/2019 μπορεί να δέχεται προτάσεις και από άλλες ομάδες για να κλείσει από το καλοκαίρι.

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ομάδα από τη γειτονική χώρα έχει έτοιμη πολύ υψηλή προσφορά για τον Φερνάντο Βαρέλα.

Πάντως ο παίκτης έχει προτεραιότητα τον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να του προσφέρει μια γενναία αύξηση (με διπλασιασμό του συμβολαίου του) για να τον κρατήσει στην Τούμπα…