Μελισσανίδης για Λάζαρο: «Να είναι τίμιος, αλλιώς…»

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

O ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε πάει από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο για να παρακολουθήσει την άφιξη των πρωταθλητών Ελλάδας με ανοιχτό πούλμαν.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την παρουσία του στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας συνομίλησε με φίλους της Ενωσης, αλλά και γνωστούς του και στάθηκε στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

«Να βάλει την υπογραφή του, να είναι τίμιος απέναντι σε αυτό για το οποίο έχει δεσμευτεί και μετά εγώ είμαι εδώ», είπε ο Τίγρης τονίζοντας πως υπάρχει συμφωνία για μονοετή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα αν ο Λάζαρος αρνηθεί το «+1» τότε η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και όπως αναφέρει το περιβάλλον του Μελισσανίδη η υπόθεση θα τραβηχτεί στα άκρα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θεωρεί δεδομένη την αγορά του Μάρκο Λιβάγια, ενώ πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Αραούχο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy