Μένει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Βελισσαρίου!

Ακόμη μια ανανέωση ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που ενημέρωσε για την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Γιώργο Βελισσαρίου.

Αναλυτικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Βελισσαρίου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, γεννημένος το 2003 και με ύψος 181cm, συνεχίζει το… ταξίδι του στην ανδρική ομάδα, και προετοιμάζεται για ακόμα μία απαιτητική σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βελισσαρίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για άλλη μία χρονιά στην ομάδα την οποία έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χάντμπολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους.

Με πολύ δουλειά και υπομονή θα πετύχουμε τους στόχους μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ελπίζω να έχουμε μία χρονιά με πολλές επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy