Μέσι ή Ρονάλντο; Ποιον υποστηρίζει ο Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης απάντησε σε ερώτηση αν υποστηρίζει τον Μέσι ή τον Κριστιάνο, τονίζοντας πως ο Αργεντινός ομορφαίνει το ποδόσφαιρο…

Αναλυτικά όσα είπε στον «Αθήνα 9.84»:

Μέσι ή Ρονάλντο; «Διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο ένας έχει όπλο την πολλή δουλειά, ο άλλος έχει φυσικό ταλέντο. Ο Μέσι ομορφαίνει το ποδόσφαιρο. Ωστόσο στο Μουντιάλ είμαι με τη Βραζιλία. Έχει καλούς παίκτες, σοβαρή ομάδα φέτος. Είναι πολύ πλήρης σε όλες τις θέσεις. Οι παίκτες της είναι βασικοί και βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα.

Ποιο είναι το σημείο- κλειδί για μια ομάδα για να κάνει επιτυχημένη πορεία σε μια παγκόσμια διοργάνωση;«Σίγουρα παίζει ρόλο και το ποιοι παίκτες είναι φορμαρισμένοι, ποιοι θα βρεθούν σε καλή μέρα. Αλλά οι παίκτες οσα περισσότερα χρόνια είναι μαζί, τόσο καλύτερο είναι το τελικό αποτέλεσμα που βγαίνει στο γήπεδο. Για παράδειγμα η Βραζιλία θα παρουσιάσει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Για να ανταπεξέλεθει και στα νοκ άουτ παιχνίδια. Θα δείξει άλλο πρόσωπο»

Είναι disadvantage για τις ομάδες το γεγονός ότι απαρτίζονται από παίκτες μεγάλα ονόματα που έχουν χρονιές πολύ γεμάτες; «Ένας παίκτης δίνει τα πάντα όταν αγωνίζεται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είναι μεγάλη πρόκληση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να σταθει εμπόδιο. Ούτε μια χρονιά “στα κόκκινα”»

Για την πορεία της Εθνικής και τον πικρό αποκλεισμό; «Κακά τα ψέματα οι Κροάτες ήταν πάρα πολύ καλοί. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν πολλοί παίκτες μας σε κακή ημέρα».