Μετά την Μπεσίκτας και η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για τον Άκπομ!

Η περίπτωση του Τσούμπα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη… πέραση στην Τουρκία. Ο στράικερ του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον απ’ το εξωτερικό και κυρίως απ’ τη γειτονική χώρα. Όπως είναι γνωστό, προ ημερών η Μπεσίκτας είχε μπει σε διαπραγματεύσεις με τον «δικέφαλο», προκειμένου να κάνει δικό της τον Άγγλο φορ. Όμως η τελική της προσφορά ύψους 2.500.000 ευρώ, δεν έγινε αποδεκτή και το θέμα σταμάτησε εκεί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sporx.com», η Μπεσίκτας δεν είναι ο μόνος Τούρκικος σύλλογος που έχει… βάλει στο μάτι τον Άκπομ! Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως και η Φενερμπαχτσέ θέλει τον ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Μάλιστα, επισημαίνουν πως ήδη έχουν υπάρξει επαφές με τον ΠΑΟΚ και το ύψος της πρότασης που κατατέθηκε είναι στα 2.000.000 ευρώ. Αν ισχύει δηλαδή, μικρότερη απ’ αυτή που είχε καταθέσει η Μπεσίκτας και την οποία αρνήθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η απάντηση των «μαυρόασπρων» ήταν πως θέλουν να καλυφθεί και το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Άρσεναλ. Κοινώς να πάρουν οι ίδιοι 2.000.000 «καθαρά» και η Φενέρ να πληρώσει το αντίστοιχο ποσοστό που αναλογεί στους «κανονιέρηδες».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη προσφοράς απ’ την Φενέρ. Είναι δεδομένο, όμως, πως υπάρχει ένας… χορός γύρω απ’ το όνομα του Τσούμπα Άκπομ και δεδομένα θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια σε αυτό το «σίριαλ».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy