Μέξας: «Πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις»

Μετά από την βαριά ήττα από τον Ηρακλή ήρθε και η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό. Και αυτό φαίνεται να έχει απογοητεύσει τον Κώστα Μέξα. Όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Μετά τα 5 πρώτα λεπτά δεν είχαμε την σωστή νοοτροπία στο αμυντικό κομμάτι. Κόντρα στον Παναθηναϊκό αν δεν βάλεις τα χέρια σου το κορμί σου, δεν κάνεις φάουλ, δεν θα έχεις καλή εικόνα. Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, με εξαίρεση στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στο ξεκίνημα του τέταρτου. Μετά χάσαμε την ηρεμία μας και ο Παναθηναϊκός βρήκε αρκετούς αιφνιδιασμούς».

Στα δύο πρώτα ματς η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Ανεξάρτητα με τις δυσκολίες. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο το συντομότερο δυνατό. Όσο είναι εφικτό. Με δεδομένο ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε. Μας λείπει ο ρυθμός, αλλά δεν πρέπει να το λέμε συνέχειΑ. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε σε σχέση με άλλους συνανθρώπους μας.

Μέσα από την προπόνηση θα βρούμε αγωνιστικές λύσεις στα προβλήματα που έχουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε στο επόμενο παιχνίδι με καλύτερη εικόνα και στις δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ανεξάρτητα από τις απουσίες του. Έχει χημεία, ένταση, κίνητρο, ποιότητα και ακολουθούν το πλάνο τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Νομίζω θα έχει πολύ καλή πορεία και σε Ευρώπη και σε Ελλάδα, δεδομένων των συνθηκών. Η εικόνα του είναι πολύ καλή. Καλή συνέχεια και στον κόουτς και στην ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy