Μέξας: «Το αν είναι καλή η όχι μία κλήρωση θα φανεί μέσα στο γήπεδο»

Τα δικά του σχόλια για την σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας.

Χαρακτήρισε ως θετικό το γεγονός πως στην πρεμιέρα ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται εντός έδρας, απέναντι στο Λαύριο, αλλά δεν μπορούσε να μην εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες.

Αναλυτικά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας δήλωσε: «Το αν είναι καλή η όχι μία κλήρωση θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Από τη μία, ισχύει το ότι όλοι παίζουν με όλους, αλλά έχει σημασία το πότε, ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση και στο σκεπτικό μας και τα παιχνίδια της Ευρώπης. Είναι σημαντικό πότε θα γίνει ένας αγώνας, ή αν ο αντίπαλος έρχεται από ταξίδι. Είναι επίσης και οι ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν και κάτω από τις οποίες αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Είναι καλό για εμάς που ξεκινάμε από το γήπεδό μας. Το ιδανικό θα ήταν και με τον κόσμο μας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν ξέρουμε πότε και με ποιες συνθήκες θα γίνει. Ελπίζουμε σύντομα. Με την εικόνα μας μέσα στο παρκέ θα δείξουμε αν η κλήρωση είναι καλή και ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι με το Λαύριο στην έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου, είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Είναι ένα παιχνίδι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, αλλά κάθε ματς απαιτεί το 100% από την πλευρά μας. Έχουμε ένα μήνα ακόμη, να επικεντρωθούμε στη βελτίωση μέσα από προπονήσεις και φιλικά και όταν έρθει η ώρα για να ξεκινήσουν οι αγώνες να έχουμε ασφαλέστερη εικόνα και για εμάς, αλλά και για τους αντιπάλους μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy