Μιλενκόσκι: «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι»

Ο Γιόσκο Μιλεκόνσκι τόνισε πως δεν υπάρχει μυστικό στον ΠΑΟΚ για την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στο καλό κι οικογενειακό κλίμα και ζήτησε ξεκούραση κι αποκατάσταση για τον τρίτο ημιτελικό της Volley League κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Δεν υπάρχει μυστικό, κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες, για να νικήσεις ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός, πρέπει να κάνεις το απόλυτο παιχνίδι κι αυτό κάναμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε ηττηθεί για καιρό.

Δεν σημαίνει κάτι για το επόμενο παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς, χρειαζόμαστε αποθεραπεία και ξεκούραση.Έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν περάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος θα δώσουμε κι εκεί ότι έχουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy