Μήνυμα προς τους φίλους του ΠΑΟΚ έστειλε η ΠΑΕ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μήνυμα στους φιλάθλους της έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Κυριακής (23/2, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του αγώνα και ζήτησε από τους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο, να προστατεύσουν την ομάδα από συμπεριφορές που θα επιφέρουν την τιμωρία τους.

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παρακαλεί τον κόσμο να αγνοήσει τυχόν προκλήσεις αντιπάλων, καθώς η προστασία της ομάδας και της έδρας είναι υποχρέωση όλων.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αποτελεί έναν κομβικής σημασίας αγώνα στην προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα αυτό είμαστε συμπαίκτες. Με τη φωνή σας και μόνο σας θέλουμε στο πλευρό του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο.

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις. Ν’ αποφύγει συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ν’ αγνοήσει οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου! Να προσέχει τη συμπεριφορά του διπλανού του. Να δώσει ώθηση στην ομάδα όπως μόνο εκείνος ξέρει. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διατήρηση των τίτλων του δεν τελειώνει την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος. Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του σε μία ακόμα σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Η προστασία της ομάδας μας είναι υποχρέωσή μας!»