Μήνυμα Σαββίδη: «Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά στη στήριξη του Λουτσέσκου»

Απευθυνόμενος σε μέλη της ομάδας, διοίκησης αλλά και αγωνιστικού τμήματος ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε ενότητα και στήριξη στον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε σε ευρεία τηλεδιάσκεψη η οποία έγινε σήμερα μετά από δική του επιθυμία και ευχήθηκε μια καλή πορεία ζητώντας προσπάθεια, συγκέντρωση και προσήλωση στη δουλειά και σε όλα όσα ζητήσει ο προπονητής.

«Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη Θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο προσπαθώντας», ανέφερε και κατέληξε:

«Ενότητα, συγκέντρωση, όλοι να λειτουργούμε ως βοηθοί του προπονητή, να μην πετάξουμε ούτε έναν βαθμό χωρίς να τα δώσουμε όλα. Αυτό θέλω από εσάς».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy