Μηνύσεις στα μέλη της ΕΕΑ καταθέτουν Γιώργος και Νίκος Σαββίδης!

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση που άνοιξε σήμερα η ΕΕΑ καθώς μετά την κλήση σε απολογία, προχώρησε και σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών του Ιβάν Σαββίδη, υποκαθιστώντας τον ρόλο της δικαιοσύνης. Δεδομένα που δεν ανακοίνωσε ούτε το Τριμελές Εφετείο, προκαλώντας την «έκρηξη» του Δικεφάλου που ακολουθεί το δρόμο της δικαιοσύνης δεδομένου πως το παιχνίδι έχει «χοντρύνει» πολύ!
Οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης θα στραφούν νομικά εναντίον της επιτροπής και συγκεκριμένα του προέδρου αυτής, Νίκου Τζολάκη που υπογράφει το σχετικό έγγραφο, με μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων!
Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ ότι το έγγραφο της ΕΕΑ περιλαμβάνει ανυπόστατες (!) πληροφορίες, βασίζεται σε λάθος γεγονότα και γίνεται σαφές από τα παραπάνω ότι πρόκειται για μια πράξη εκδικητικότητας απέναντι στην οικογένεια Σαββίδη και του οργανισμού ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι ήταν πρωτοστάτες στην διαπόμπευση Αυγενάκη, Τζουλάκη, Μαρούπα, Αρκούδη κλπ στην περιβόητη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.
Κι όπως όλα δείχνουν λοιπόν η ΕΕΑ από εκεί που είχε τον ρόλο του διώκτη, τώρα θα πάρει ρόλο διωκόμενου καθώς τόσο αυτοί όσο και όσοι αναπαρήγαγαν τις κλήσεις αναμένεται να διωχθούν ποινικά για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και όχι μόνο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy