Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν θα είμαι μαζί με τον Ραζβάν σε καμία ομάδα»

Στις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει μαζί με τον γιο του Ραζβάν, μια ομάδα το καλοκαίρι, απάντησε σε συνέντευξη του ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, μίλησε στη Fanatik και τόνισε ότι ο γιος του γράφει τη δική του ιστορία στην Ελλάδα και ότι αυτό δεν θα αλλάξει το καλοκαίρι.

«Θα ήθελα να βρεθώ στον πάγκο μιας ομάδας το καλοκαίρι και να την προπονήσω όσο μπορώ… Τώρα αν θα είναι στην Τουρκία ή στη δυτική Ευρώπη δεν το γνωρίζω… Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να προχωρήσω, έχω ακριβώς την ίδια δίψα, όρεξη και χαρά για την προπονητική που είχα και πριν από 20 χρόνια. Αναφορικά με τον Ραζβάν δεν θα είναι μαζί μου σε καμία ομάδα! Έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη ομάδα στον ΠΑΟΚ, γράφει τη δική του ιστορία και δεν πρόκειται να προπονήσουμε κάποια ομάδα μαζί.Όλα αυτά είναι φήμες που δεν έχουν καμία δόση αλήθειας» σχολίασε ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy