Μισή με ΠΑΟΚ η Αιντχόφεν!

Τεράστια προβλήματα για την Αϊτχόφεν, έξω φρενών οι Ολλανδοί για τη μη αναβολή του αγώνα τους με την Ντεν Χάαγκ!

Αίτημα στην Ολλανδική λίγκα είχε καταθέσει η PSV Αϊτχόφεν, για να αναβληθεί η σημερινή (1/11) αναμέτρηση με την Ντεν Χάαγκ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε δεκτό απ’ την Ερεντιβίζιε. Ο λόγος δεν ήταν άλλος απ’ τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αϊτνχόφεν, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού.

Στο «Φίλιπς Στάντιον» είναι έξαλλοι με την απόφαση αυτή της διοργανώτριας αρχής. Σε κάθε περίπτωση η προσπάθειά τους επηρεάζεται άμεσα, μια και συνολικά 13 ποδοσφαιριστές τους είναι εκτός, εκ των οποίων οι 9 με κορονοϊό! Προβλήματα που φυσικά θα «κουβαλήσουν» οι Ολλανδοί και εντός της εβδομάδας όταν και θα διεξαχθεί η αναμέτρησή τους με τον ΠΑΟΚ! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο «δικέφαλος» έχει μεγάλη ευκαιρία για νίκη, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στους Ολλανδούς!

Συνολικά τέσσερις είναι οι τραυματίες, για τους οποίους δε θα υπήρχε θέμα αναβολής αγώνα φυσικά. Όμως, προέκυψαν δύο νέα κρούσματα κορονοϊού. Ο Χέντριξ και ο Μίλερ! Οι οποίοι ήρθαν να προστεθούν στα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα της ομάδας που είναι οι: Ντάμφρις, Γκάκπο, Ροσάριο, Πιρόε, Ντελάνγκε, Μπάουμγκαρτλ και Φίργκεβερ! Οι περισσότερες είναι βασικότατες απουσίες και δίχως άλλο σημαντικές για την αναμέτρηση της Αϊτχόφεν με τον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρει το ελληνικό κοινό!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy