Μίσιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Κροατίας

Οι εμφανίσεις του μέσου του ΠΑΟΚ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Κροατία. Ο Μίσιτς έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου του Βορρά προσφέροντας πολλά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Οι συμπατριώτες του έχουν εντυπωσιαστεί καθώς βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή που είχε μπει στα αζήτητα της Σπόρτινγκ μετά την μεταγραφή του από τη Ριέκα να επανέρχεται και πάλι πολύ ενεργά σε παρουσίες πολύ υψηλού επιπέδου.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Metrosport, στον ΠΑΟΚ έχουν φτάσει μηνύματα από ανθρώπους της Ομοσπονδίας της Κροατίας, σχετικά με τις σκέψεις του προπονητής της Εθνικής ομάδας της χώρας, Ζλάτκο Ντάλιτς, να τον καλέσει μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Μίσιτς έχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά της Κροατίας με την Κίνα και την Χιλή το φθινόπωρο του 2017 και με ανάλογο τρόπο ίσως γίνει και η επιστροφή του τώρα.
Η Κροατία έχει δύο παιχνίδια μπροστά της τις επόμενες μέρες. Το Σάββατο αντιμετωπίζει στην Ριέκα την Σλοβακία σε κρίσιμο ματς για τα προκριματικά του EURO 2020 και τρεις μέρες αργότερα θα δώσει, επίσης εντός έδρας (στην πόλη Πούλα), φιλικό ματς με την Γεωργία.

Ο Μίσιτς δεν αποκλείεται να κληθεί για τα παιχνίδια αυτά από τον Ντάλιτς. Όλα θα κριθούν οριστικά σήμερα, καθώς, όπως λένε στην Κροατία, θα υπάρχει επαφή ανθρώπου της Ομοσπονδίας, με έναν εκ των εκπροσώπων του παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν κληθεί ως εφεδρικοί πίσω από τις 24 βασικές επιλογές, παίκτες όπως ο Λέοβατς και ο Μπράνταριτς, ο οποίος όμως δεν κάνει στη Χάιντουκ τόσο καλή χρονιά όσο ο Μίσιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy