Μόνο «λαμπόγυαλο» που δεν τα έκανε στον ΣΚΑΪ η Τζούλια

 

Τρία ακόμη άτομα προστέθηκαν στην ομάδα των διασήμων, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση και των 24 παικτών για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ένα επώνυμο πρόσωπο, «έφαγε» τέτοια χυλόπιτα από την παραγωγή του «ΣΚΑΪ» που ακόμα τη φυσάει και δεν κρυώνει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», οι νέοι επώνυμοι παίκτες που υπέγραψαν είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος, και η Ελένη Χατζίδου.

Υπάρχει όμως ένα ακόμη πρόσωπο που έγινε έξαλλο, αφού αν και το πίστευε ότι θα έφτιαχνε τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο, τελικά «έφαγε» άκυρο.  Η Τζούλια Αλεξανδράτου, συμπλήρωσε μόνη της τη φόρμα συμμετοχής, και μόνη της έστειλε το email της στην παραγωγή του ΣΚΑΪ.

«Μόνη της έστειλε το email, της λένε πολύ ωραία λοιπόν περάστε για το πρώτο casting που είναι οι συνεντεύξεις. Στις συνεντεύξεις δεν είναι ένας ένας ξεχωριστά γιατί είναι και πολύς ο κόσμος. Είναι τέσσερις τέσσερις μαζί και η Τζούλια δεν το περίμενε αυτό, να είναι με άλλους τρεις κοινούς θνητούς. Με το που πάει λοιπόν εκεί, λέει ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους; Εκείνη λοιπόν μαθαίνω ήταν πολύ ειρωνική απέναντι στους άλλους τρεις και στην παραγωγή. Φεύγει. Περίμενε το δεύτερο τηλεφώνημα για να πάει, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πόρτα προφανώς έριξε ο ΣΚΑΙ στην Τζούλια», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.