Μπαλτάκος: «Δεν γίνεται να αλλάξει ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

«Δεν προλαβαίνουμε, δεν γίνεται»… Με τα λόγια αυτά ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση αναφέρθηκε στο θέμα του διαιτητή του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό επισημαίνοντας ότι δεν γίνεται να υπάρξει αλλαγή διαιτητή.

«Να αλλάξει; Δεν προλαβαίνουμε, δεν γίνεται. Και είναι ξένος διαιτητής και για να αντικατασταθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή. Εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, δεν έχω σχέση με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέση με την ΚΕΔ. Δεν θέλω να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και ούτε πρέπει κιόλας. Όμως ξέρω, επειδή έχω μιλήσει με τον κΜπένετ, ότι αυτοί οι διαιτητές επιλέγονται -τους βρίσκει να πω απλά και λαϊκά- πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή. Ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ.Μπένετ το γνωρίζει αυτό αλλά δεν βλέπω ότι υπάρχει δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 ημέρες», ήταν τα λόγια του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy