Μπαλτάκος:«Επικρατέστερο γήπεδο το Selhust Park» (video)

Ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος παρίσταται στην ορκωμοσία του νέου αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θεόφιλου Λεονταρίδη και του νέου αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Νικόλαου Ταγαρά στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Εν αναμονή απαντήσεων από τις ομοσπονδίες Γερμανίας και Αυστραλίας, ο Τάκης Μπαλτάκος έχρισε το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας ως το επικρατέστερο από την Αγγλία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

O πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Χίου και σε δηλώσεις του στην «Πατρίδα» μίλησε μεταξύ άλλων για την έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου, που ενδέχεται να διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαίωσε πως εστάλη σχετικό αίτημα και στην ομοσπονδία της Αυστραλίας, ενώ από την Αγγλία -που απάντησε θετικά- έδωσε τον πρώτο λόγο στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας, μετά την αρνητική απάντηση της Τσέλσι.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy