Monday, April 15g-point.gr

Μπαξεβάνος: Σχεδιάζουμε εκδήλωση για τα γενέθλια της Τούμπας

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena 89.4 FM:

Για τη συλλεκτική φανέλα: «Η φανέλα είναι ανοιχτό γκρι ,βάλαμε κάποια στοιχεία από το παρελθόν, το logo του ΠΑΟΚ είναι από τη δεκαετία του 70′ και του 60′ αυτό που συνήθιζαν πιο παλιά και έχει αυτή τη μορφή της απεικόνισης της Τούμπας στο κάτω μέρος από ψηλά αχνά ,αλλά σίγουρα είναι ορατό σε αυτόν που τους φοράει και στους τριγύρω του συν και κάποιες λεπτομέρειες που βάλαμε όπως τη γραφή από τη θύρα 7 όπως είναι γραμμένο το ΠΑΟΚ για τη συλλεκτική φανέλα 60 χρόνων Τούμπας.

Οι φανέλες δεν θα είναι λίγες όπως για τα 90 χρόνια .Εδώ πέρα δεν μπορούμε να βγάλουμε μόνο 60 έχουμε κάνει μια παραγγελία γύρω στις 1200 και θα δούμε αν χρειαστεί να κάνουμε και άλλη παραγγελία. Δεν είναι σκοπός μόνο η άντληση εσόδων αλλά και να κρατάμε το κοινό σε εγρήγορση σε πράγματα που συμβαίνουν πρακτικά και εμπορικά. Εδώ τελειώνει η πρώτη φάση πωλήσεων και έχουμε μια κάμψη την περίοδο Οκτώβριο-Νοέμβριο όπου προσπαθούμε να παρουσιάζουμε κάτι νέο ούτως ώστε να κρατάμε το ενδιαφέρον του κόσμου υψηλά επίπεδα».

Για τη μπουτίκ και τα έσοδα: «Το 80% το εσόδων γενικά για όλες τις ομάδες προέρχονται από τα ρούχα από το οποίο το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από τις επίσημες στολές.Αυτό είναι που φέρνει τα έσοδα και που προτιμάει και ο κόσμος. Αλλά επειδή δεν είναι έξυπνο να στηρίζεσαι μόνο σε ένα πόδι βρίσκουμε τρόπους να στηριζόμαστε εμπορικά και σε άλλα είδη όπως είναι η PFC line μια σειρά δική μας η οποία έχει t-shirt φούτερ κτλπ. Με τη θεματολογία «60 χρόνια Τούμπας» την επόμενη βδομάδα θα έχουμε στα καταστήματα προϊόντα με θέμα την Τούμπα πάνω κούπες,φούτερ,t-shirt και ο,τι άλλο υλικό έχουμε διαθέσιμο.

Η φανέλα έγινε με μεγάλη συμμετοχή των υιών Σαββίδη. Είχαν ιδιαίτερη ενασχόληση με αυτή τη φανέλα. Ελπίζουμε και να καταλήξουμε σε μια εκδήλωση τον Δεκέμβριο με αφορμή τα γενέθλια τα 60 χρόνια Τούμπας η οποία ακόμα βρίσκεται στον σχεδιασμό. Δεν θα είναι παρόμοιο με τη φιέστα του πρωταθλήματος. Μακάρι να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα για να κάνουμε κάτι ανάλογο. Η συλλεκτική αυτή φανέλα θεωρείται η τέταρτη φανέλα της ομάδας για να φορεθεί».

Διάβασε  Στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης ο Πόρτερ Τζούνιορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ

Για το PAOK TV από εμπορικής άποψης: «Εμείς στον ΠΑΟΚ όπως έχετε καταλάβει παίρνουμε ρίσκα και ένα ρίσκο μεγάλο ήταν το PAOK TV .Όταν το ξεκινήσαμε είχαμε τεχνικά θέματα τα οποία έχουμε ξεπεράσει πλέον, η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και θα συνεχίσουμε την καμπάνια για τις συνδρομές από εδώ και πέρα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχουμε την ενίσχυση του κόσμου και δεν μιλάω μόνο για την οικονομική,ενισχυόμαστε σαν club όταν θα πούμε τον Μάιο τα νούμερα που πετύχαμε από τις συνδρομές και από τα views αγώνα-αγώνα αυτό θα το πουλήσουμε εμείς σαν ΠΑΟΚ θα ανεβάσει το σωματείο το club κατά πολύ».

Συνεχίζοντας στο PAOK TV για χορηγούς και συνδρομητές του εξωτερικού: «Αν προσέξεις τις διαφημίσεις στο PAOK TV πολλές φορές υπάρχουν συνεργάτες μας που δεν διαφημίζονται στο γήπεδο της Τούμπας ,είναι πολυεθνικές που βλέπουν ενδιαφέρον στο πρότζεκτ γιατί μπορούμε να τους πούμε ποιοτικά στοιχεία, ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν και πώς βλέπουν το κανάλι. Μέσω μιας έρευνας που θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι.

Οι συνδρομητές του εξωτερικού είναι εξοικειωμένοι, έχουν καλύτερες συνδέσεις που είναι βασικό και υπάρχει τεράστια ανταπόκριση κάτι το οποίο δεν περιμέναμε τόσο πολύ κόσμο από το εξωτερικό. Μερικές φορές επειδή έχουμε τηλεφωνικό κέντρο που μιλάει με ανθρώπους , είναι συγκινητικό όταν μερικοί άνθρωποι ηλικιωμένοι από την Αμερική τηλεφωνούν για την επίλυση τεχνικών θεμάτων για να δουν τον ΠΑΟΚ,πόσο μεγάλη είναι η νοσταλγία και η προσμονή του παιχνιδιού για να το δουν στην τηλεόραση τους. Αυτή είναι μια επαφή με τη χώρα αλλά είναι και άνθρωποι που αν και ζουν έξω δεν είναι το ίντερνετ το δυνατό τους σημείο».

Διάβασε  Στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης ο Πόρτερ Τζούνιορ για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ

 

G Point