Μπεκιάρης: «Τουλάχιστον ατυχής η δήλωση του αθλητικού εισαγγελέα περί υπανθρώπων»

Την πλευρά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη δήλωση του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Γιώργου Νούλη, μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη, Άκης Μπεκιάρης.

Η δήλωση χαρακτηρίστηκε «ατυχής» και τονίστηκε ότι στο ΔΣ του Ερασιτέχνη θα παρθούν αποφάσεις για το πως θα κινηθεί ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μπεκιάρης στον Κυριάκο Θωμαίδη

«Ο Ερασιτέχνης υποδέχθηκε με δυσφορία το θέμα, ειδικά από έναν δικαστικό λειτουργό. Δεν υπάρχει σεβασμός με τέτοιες αναφορές στην ιστορία του ΠΑΟΚ και στον φίλαθλο της ομάδας όπου και αν βρίσκονται. Οπαδοί της ομάδας μας υπάρχουν παντού, σε κάθε θέση, σε κάθε γωνιά της κοινωνίας. Στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. θα αποφασιστεί ποια στάση θα κρατήσει ο Ερασιτέχνης.

Δεν είχαμε κάτι με τον συγκεκριμένο εισαγγελέα. Για εμάς είναι τουλάχιστον ατυχής η έκφραση αυτή. Το γεγονός ότι γράφτηκε το κάνει ακόμα χειρότερο, ακόμα και αν ειπώθηκε με τη μορφή αστειότητας και δεν συνάδει με το αξίωμα του συγκεκριμένου κυρίου. Η θέση μας είναι ότι αποτελεί τουλάχιστον ατυχής η έκφραση αυτή. Αν κάπου μπορεί να ελεγχθεί είναι η ευθύνη του ως δικαστικός λειτουργός»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy