Μπέος: «Έχω δώσει το λόγο μου στον ΠΑΟΚ για Δουβίκα»!

Ο Αχιλλέας Μπέος ακούγεται αρκετά τον τελευταίο καιρό, αναφορικά με υποθέσεις του ΠΑΟΚ. Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στο «δικέφαλο» απ’ το καλοκαίρι. Απ’ την άλλη, υπάρχει η περίπτωση του Τάσου Δουβίκα τον οποίο θέλουν οι «ασπρόμαυροι».

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» και ξεκαθάρισε την κατάσταση στα δύο αυτά… μέτωπα. Όπως τόνισε δεν υπάρχει θέμα ενασχόλησής του με τον ΠΑΟΚ, παρότι είναι φιλικά προσκείμενος με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης όπως τόνισε.

Για τον Δουβίκα παραδέχτηκε πως όσο εμπλέκεται αυτός με τον Βόλο ο παίκτης θα πάει στον ΠΑΟΚ καθώς έχει δώσει το λόγο του. Τόνισε, μάλιστα, πως τα δικαιώματά του είναι 50%-50% στην ομάδα της Μαγνησίας και τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος είπε:

«Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στον δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».

Για την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα:

«Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα. Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει συγκεντρωμένο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy