Μπερμπάτοφ: «Ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ, δυστυχισμένος με τον Τούντορ»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην αυτοβιογραφία του, «ο δικός μου τρόπος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στη συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Βούλγαρου πρώην σούπερ σταρ, όπου υπάρχει και η αναφορά στον ΠΑΟΚ, μια από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στα 18 χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του.

«Είμαι ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους του, το γήπεδο και τη Θεσσαλονίκη. Πέρασα μια υπέροχη χρονιά, αλλά ήμουν δυστυχισμένος με τον Τούντορ. Του είπα στα ίσια πως τον θεωρώ κακό προπονητή. Έφυγα ουσιαστικά γι’ αυτόν, αυτή ήταν η αιτία. Άφησα τον ΠΑΟΚ, έχοντας τον στην καρδιά και φυσικά έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στην ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μπερμπάτοφ στην αυτοβιογραφία του, επιβεβαιώνοντας τις κάκιστες σχέσεις που είχε με τον Κροάτη πρώην προπονητή του «Δικεφάλου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy