Μπλαχίν για αντί – Φερέιρα…υποστηρίζουν για ΠΑΟΚ, οι Ουκρανοί!

Ουκρανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εκφράσει την απόλυτη στήριξη στον Φερέιρα, παρά τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά δημοσίευμα ουκρανικής ιστοσελίδας, κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Μπλαχίν, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η ιστοσελίδα glavred.info επικαλούμενη δικές της πηγές αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ θέλει να αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα με τον Ολέγκ Μπλαχίν που είχε βρεθεί πριν πολλά χρόνια στον πάγκο του Δικεφάλου. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ιβάν Σαββίφης δεν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που είχε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο Όλεγκ Μπλαχίν δέχτηκε πρόσφορα από τον ΠΑΟΚ. Έχει όλες τις ικανότητες να φέρει την ομάδα σε πιο υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι δύσκολο να ξέρουμε πως θα καταλήξουν. Το μόνο ξεκάθαρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θέλει νέο προπονητή. Περισσότερες πληροφορίες είναι ακόμα άγνωστες» ανέφερε μια πηγή στο Glavred.

Ο Μπλαχιν στο παρελθόν έχει περάσει από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο, σε δυο διαφορετικές χρονικές περιόδους, το 1992-1993 και το 1998-99, έχει να προπονήσει ομάδα από το 2014, όταν και αποχώρησε από την Ντιναμό Κιέβου.