Μπότο: «Μεταγραφή μόνο αν βρούμε τον κατάλληλο παίκτη»

Μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του τον Ιανουάριο, όπως ξεκαθάρισε ο Ζοσέ Μπότο. Μιλώντας στη Live, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ έκανε σαφές πως δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον για Ζίβκοβιτς ή Κουλιεράκη, ενώ χαρακτήρισε τον νεαρό στόπερ και τον Κωνσταντέλια «μέλλον του ΠΑΟΚ». Αναλυτικά μίλησε για:

-την ισοπαλία με τον Ατρόμητο: «Η ομάδα βελτιώνεται, δεν της άξιζε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως ακόμη, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

-τις μεταγραφές: «Ξέρουμε καλά τις ανάγκες της ομάδας, αλλά ο Ιανουάριος είναι δύσκολη ποδοσφαιρική αγορά. Μερικές φορές βιαζόμαστε και κάνουμε λάθη για να έχουν τα ΜΜΕ να γράφουν και να είναι ο κόσμος χαρούμενος. Δεν μπορούμε όμως να λειτουργήσουμε έτσι. Θα πρέπει να φέρουμε κάποιον να βοηθήσει την ομάδα. Αν βρούμε τον σωστό παίκτη, θα τον φέρουμε, αλλά δεν θα φέρουμε κάποιον απλώς για να γίνει μεταγραφή».

-το ενδεχόμενο πώλησης Ζίβκοβιτς ή Κουλιεράκη: «Είναι απλά φήμες. Τίποτα συγκεκριμένο δεν έχει φτάσει στον ΠΑΟΚ για τον Ζίβκοβιτς και τον Κουλιεράκη. Μιλάμε μόνο για φήμες, γιατί στον ΠΑΟΚ δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο».

-την εξέλιξη του Κωνσταντέλια: «Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο που εξελίσσεται όσο παίζει. Στόχος μας είναι να τον αφήσουμε να μεγαλώσει και να μη βάλουμε πολλή πίεση πάνω του. Είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ, όπως και ο Κουλιεράκης και πρέπει να τον προστατεύσουμε».

-το θέμα Μουργκ: «Έχει συμβόλαιο με την ομάδα και αν παρθεί απόφαση ότι πρέπει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τότε πρέπει να παραμείνει».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy