Μπούτος: «Ανυπομονώ να ξαναζήσουμε την ατμόσφαιρα που μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξέρουν να δημιουργούν»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Μπούτος, στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, στην οποία αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε, στο ρόστερ της ομάδας το οποίο το χαρακτήρισε «παγκοσμίου κλάσης», αλλά και στους οπαδούς του Δικεφάλου, που δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα στο Παλατάκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό team που με εμπιστεύονται και μου δίνουν την ευκαιρία να ζήσω άλλη μια χρονιά αυτή την εμπειρία.

Η προηγούμενη σεζόν ήταν η πρώτη που αγωνίστηκα στην πρώτη κατηγορία. Κέρδισα σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες και είχα την τύχη, αυτά τα πρώτα μου βήματα, να γίνουν σε ένα μεγάλο σύλλογο με έμπειρους τεχνικούς και συμπαίκτες, οι οποίοι με βοήθησαν να βελτιωθώ αρκετά σαν αθλητής και να ενσωματωθώ στην επαγγελματική κατηγορία.

Το ρόστερ της νέας χρονιάς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με την προσθήκη αθλητών παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια ευρωπαϊκή πορεία όσο το δυνατόν καλύτερη.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Φιλίποφ, πέρυσι σε μικρό χρονικό διάστημα, άλλαξε αρκετά πράγματα στην ομάδα και κατακτήσαμε το κύπελλο. Η παρουσία του και την ερχόμενη σεζόν στον πάγκο είναι πολύ θετική και θα έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να δουλέψουμε μαζί του για να επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Ανυπομονώ λοιπόν να ξεκινήσει η προετοιμασία, να γνωρίσω του νέους μου συμπαίκτες και να ξαναζήσουμε την ατμόσφαιρα που μόνο οι φίλοι του ΠΑΟΚ ξέρουν να δημιουργούν στις μάχες μας στο Παλατάκι. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».