Μπουζούκης: Η εκτίμηση του Γιώργου Σαββίδη και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού και δεν θεωρείται απίθανο αυτή να μετουσιωθεί σε πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος μέσος μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάννη αποτελούν τα δύο βασικά περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι κατά καιρούς έχουν δει τα ονόματά τους να «παίζουν» για συλλόγους εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, ωστόσο για την ώρα το «Τριφύλλι» δεσμεύει το μέλλον τους. Ο Γιάννης Μπουζούκης στο παρελθόν απασχόλησε έντονα το μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, το όνομα του βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Μπουζούκη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να θεωρεί πως οι αρετές του νεαρού ποδοσφαιριστή μπορούν να βοηθήσουν αρκετά την ομάδα, έχοντας ήδη δώσει θετική εισήγηση στη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου αυτή με τη σειρά της να χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, και στις τάξεις της διοίκησης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει έναν μεγάλο «φαν», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport».

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε την εκτίμησή του για τον επιτελικό χαφ του Παναθηναϊκού. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε story στο Instagram από τον εναγκαλισμό Μπουζούκη και Βιεϊρίνια, χαρακτηρίζοντας τους «παικταράδες», ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο διαδικτυακό του «χτύπημα». Στις 27 Μαρτίου 2019, ανήμερα των γενεθλίων του Μπουζούκη, ο υιός Σαββίδης του είχε ευχηθεί “χρόνια πολλά” μέσω Instagram. Τώρα, αν ο θαυμασμός μετουσιωθεί σε πρόταση για τον Μπουζούκη, θα φανεί στο μέλλον.