Μπράνκο: Επιστρέφει Θεσσαλονίκη

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που πέρασε μαζί με την οικογένεια του ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, στην Πορτογαλία, επιστρέφει στην βάση του για να ασχοληθεί με όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν την ομάδα. Ο Μπράνκο, ακόμα και στο διάστημα των Χριστουγέννων, προετοιμαζόταν για την πρώτη του μεταγραφική περίοδο ως υπεύθυνος των μεταγραφικών θεμάτων του Δικεφάλου.

Η ατζέντα του σίγουρα θα είναι γεμάτη. Σε αυτή υπάρχουν, πλην των κινήσεων ενίσχυσης του ρόστερ, τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι αλλά και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα περάσουν την πόρτα της εξόδου της Τούμπας. Ειδικά για την τελευταία περίπτωση, προσπαθεί να ετοιμάσει το έδαφος για μια πιθανή αποχώρηση του Εβγέν Χατσερίντι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός εξακολουθεί να απασχολεί τα ουκρανικά Μέσα, καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις του έδειξε να μην είναι τόσο «ζεστός» για μια πιθανή επιστροφή του στην Ντινάμο Κίεβου, φέρεται να έχει δεχθεί μια πρώτη κρούση από την Καραμπάγκ. Τα εν λόγω δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως οι Αζέροι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο ουκρανός αμυντικός ξέρει πως αν παραμείνει στον ΠΑΟΚ θα είναι ως μια δεύτερη επιλογή του Λουτσέσκου. Από την άλλη τα χρήματα που λαμβάνει από τον Δικέφαλο δεν μπορεί να τα βρει σε ομάδα της πατρίδας του. Για τον Χατσερίντι όλο αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που έχει μέχρι να βρει το ιδανικότερο. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν θα πουν όχι σε ένα ενδεχόμενο φυγής του παίκτη, ωστόσο θα ήθελαν να βγουν κερδισμένοι οικονομικά.