Μπράνκο: Ψάχνει λύσεις για την άμυνα του ΠΑΟΚ

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ ρίχνουν πλέον το βάρος στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για το μέλλον της ομάδας.

Από τη μία υπάρχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο και από την άλλη η αναζήτηση για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν τον Δικέφαλο από τον Ιανουάριο.

Τώρα το βάρος πέφτει στο νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Μάριο Μπράνκο.

Οι επαφές του με τα υπόλοιπα στελέχη που εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν, ήδη, ενταθεί και θα γίνουν ακόμη πιο συχνές το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τη metrosport.Από τις πρώτες συζητήσεις προκύπτουν τα εξής:

-Πρώτα απ’ όλα πως το κεφάλαιο «ενίσχυση» θα επηρεαστεί αρκετά από ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Ήδη, όπως έχουμε γράψει, υπάρχει έρευνα για ομάδες που θα μπορούσαν να καταθέσουν αξιόλογη πρόταση (δανεισμού ή αγοράς) του Αμρ Ουάρντα που δείχνει δυσκολία να προσαρμοστεί στην φιλοσοφία του Λουτσέσκου.

Αν ο Αιγύπτιος φύγει, τότε είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση μεσοεπιθετικού (οι πιθανότητες επιστροφής του Ενρίκε είναι υπαρκτές, αλλά όχι πολύ μεγάλες, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή).

-Κατά ανάλογο με τον Ουάρντα ίσως συζητηθεί και για τον Χατσερίντι, αλλά στη δική του περίπτωση θα πρέπει να ανοίξει και ο ίδιος θέμα αποχώρησής του, αφού το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο.

Στην άμυνα, όμως, διαπιστώνονται κενά και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ (σε νεαρή ηλικία και δεν αποκλείεται και Ελληνα) χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις.

Επιπλέον, γίνεται έρευνα και για έναν ακραίο επιθετικογενή μπακ που να μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές.Έως τώρα δεν έχουν ληφθεί οι οριστικές αποφάσεις.

Με την επιστροφή του Λουτσέσκου από το Βουκουρέστι που έχει βρεθεί από χθες, η συζήτηση ενδέχεται να γίνει πιο λεπτομερής.

Εφόσον,  ο Μπράνκο θα έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο, αγορές όπως της Πορτογαλίας ή των Βαλκανίων έρχονται σε πρώτο πλάνο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy