«Μύλος» έχουν γίνει στην οικογένεια Νεϊμάρ

Τα σενάρια συνεχίζονται και δεν θα σταματήσουν όσο ίδιος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν βγαίνει δημόσια για να ξεκαθαρίσει τι θέλει.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, δήλωσε ότι μίλησε με τον πατέρα του Νεϊμάρ, ο οποίος εκτελεί και χρέη μάνατζέρ του, και αυτός του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να φύγει από το Παρίσι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι. Κι αυτό διότι φήμες θέλουν τον 26χρονο επιθετικό να δέχεται πίεση από τη μητέρα του να αφήσει τους Γάλλους και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μητέρα του Νεϊμάρ, μάλιστα, είχε κάνει πρόσφατα δηλώσεις, στις οποίες εξέφραζε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι οι οπαδοί της Παρί δεν υποστήριξαν τον γιο της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο οι οπαδοί της Παρί αποδοκίμασαν τον γιο μου μετά την τεράστια προσπάθεια που έκανε για να πάρει τη μεταγραφή. Ο γιος μου άφησε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα και πήρε ένα ρίσκο πηγαίνοντας στην Παρί, μια ομάδα που δίνει μάχη για να βρεθεί στην ελίτ της Ευρώπης. Πήγε στην Παρί για να την βοηθήσει και αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο» ήταν τα λόγια της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy