Μυστακίδης: Το ταξίδι και οι δοκιμές με τη Ντε Γκράαφστσαπ

Πριν από λίγα χρόνια ο Έλληνας επιθετικός ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα που έβγαλαν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ωστόσο σταδιακά άρχισε να χάνει τη θέση του στην ομάδα. Τις τελευταίες σεζόν παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού. Η αρχή έγινε με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ακολούθησαν Πας Γιάννινα και Γκούρνικ Ζάμπζε.

Φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αλλά για άλλη μια φορά δεν είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας. Οι πρωταθλητές τον παραχώρησαν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο. Στους νεοφώτιστους αγωνίστηκε μόλις σε έξι παιχνίδια στο πρώτο μισό της χρονιάς με αποτέλεσμα να γυρίσει στην ομάδα που ανήκει πριν το προγραμματισμένο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Μυστακίδη. Για άλλη μια φορά ο έμπειρος επιθετικός πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να πάρει κανονική μεταγραφή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να περάσει δοκιμαστικό.

Συγκεκριμένα ο Μυστακίδης θα βρεθεί στη χειμερινή προετοιμασία της Ντε Γκράαφστσαπ. Όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο 25χρονος επιθετικός θα δοκιμαστεί και εφόσον πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του. Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά ο έμπειρος φορ θα πάρει ξανά τα πάνω του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy