Μυστικά για φύγεις από τον…. πάγκο και να γίνεις η ψυχή της παρέας!

Cool boy ready to party.

Για να βρεθείς στο επίκεντρο και να γίνεις αστέρι στην επικοινωνία, αρκεί να ακολουθήσεις τρία εύκολα κόλπα που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μυστικά της ψυχολογίας και θα σε βοηθήσουν να γίνεις ειδικός στην επικοινωνία και κατ’ επέκταση η ψυχή της παρέας.

Κάνε ερωτήσεις

Την επόμενη φορά που θα συζητάς με κάποιον, προσπάθησε να ακούσεις προσεκτικά αυτό που θα σου πει. Στην συνέχεια κάνε διευκρινιστικές ερωτήσεις ή απλά πες τα ίδια πράγματα με άλλον τρόπο. Με αυτή την μέθοδο ο συνομιλητής σου θα νιώσει ότι καταλαβαίνεις και νοιάζεσαι για αυτά που έχει να πει. Έτσι θα αισθανθεί άνετα και θα δείξει εμπιστοσύνη σε αυτά που θα του προτείνεις.

Δείξε εικόνες

Δείχνοντας φωτογραφίες ή πράγματα στον συνομιλητή σου του δίνεις καλύτερη εικόνα γι’ αυτό που περιγράψεις. Με μία εικόνα, πίνακες και οπτικό υλικό έχεις στα χέρια σου ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία πειθούς!

Ενδιαφέρσου

Το τρίτο τρικ της ψυχολογίας είναι να ρωτήσεις κάποιον πώς αισθάνεται πριν ζητήσεις κάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν αισθανθούν ότι ενδιαφέρεσαι ειλικρινά για τα αισθήματα τους και τα προβλήματα τους, θα θελήσουν να επιστρέψουν τη χάρη και είναι πιθανό να μπορέσεις να πείσεις για αυτό που θες ή να πάρεις αυτό που θέλεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy