
Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, Cosmote Sport 1).
Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως μπορεί να ανατραπεί το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας.Ο Γιώργος Δώνης, όσο και οι παίκτες του, πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή και ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση με τους συνεργάτες του.
Με οδηγό την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έρχεται απόψε στο ΟΑΚΑ. Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει οι Θεσσαλονικείς να παρουσιαστούν σοβαροί, αποτελεσματικοί και να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης
Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει οι Θεσσαλονικείς να παρουσιαστούν σοβαροί, αποτελεσματικοί και να μπορέσουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Μάλιστα, ο Πορτογάλος εκτιμά πως αν η ομάδα του πετύχει ένα γκολ, τότε θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, αφού δύσκολα οι «πράσινοι» θα πετύχουν περισσότερα γκολ.
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.
Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Λάμπρου και Σφιντέρσκι.
Εκτός έμεινε ο Λέο Μάτος, για λόγους αποφόρτισης, μαζί με τους Κρέσπο, Ζαμπά, Στοχ, Μιχάι και Βέρνμπλουμ.
