Νέο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το γλέντι των Πρωταθλητών Ευρώπης στον Κιάμο

Το βράδυ της Κυριακής το Posidonio λειτούργησε εκτάκτως ώστε να υποδεχθεί τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ, το τεχνικό επιτελείο  και οπαδοί της ομάδας γιόρτασαν την κατάκτηση του κυπέλου τουBasketball Champions League με τον Πάνο Κιάμο! Ο Πάνος Κιάμος σήκωσε το τρόπαιο και τραγούδησε τον ύμνο της ΑΕΚ.  Οι παίκτες – με κύριους πρωταγωνιστές τους: Σάκοτα, Μαυροειδή, Λαρεντζάκη – έραναν με πολλά λουλούδια τον Πάνο Κιάμο, τραγούδησαν παρέα του και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε ένα ξέφρενο γλέντι .

Τις προηγούμενες βραδιές στο κατάμεστο Posidonio διασκέδασαν οΛευτέρης Πανταζής με την όμορφη παρέα του, ο Ηλίας Ψινάκης σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές εξόδους του, η Χριστίνα Μαραγκόζη. Στο Posidonioδιασκέδασε και ο Πάνος Καλίδης με την σύζυγό του αλλά και τα εστεμμένα μοντέλα με διεθνείς καριέρες, Γιώργος Καραντζάς και Αιμιλία Μαλανδράκη.

Ο Πάνος Κιάμος στην καλύτερή του καλλιτεχνική φάση χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει με τις μεγάλες επιτυχίες του και τις νέες. Tο τραγούδι του «Θέλω να σε ξαναδώ» είναι το hit του καλοκαιριού.

Μαζί του, ο Νικηφόρος , η Μαλού και οι DeevibesO Νικηφόρος με τις ερμηνείες του και τις επιτυχίες του ανεβάζει το κέφι όπως και η Μαλού με τις δικές της επιτυχίες και την μοναδική φωνή της.

Κάθε ΠέμπτηΠαρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy