Νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος!

Ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Τάκης Μπαλτάκος παρίσταται στην ορκωμοσία του νέου αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θεόφιλου Λεονταρίδη και του νέου αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Νικόλαου Ταγαρά στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Εποχή Τάκη Μπαλτάκου στην ΕΠΟ! Και επίσημα, καθώς ήταν γνωστό πως ο έμπειρος νομικός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, καθότι μοναδικός υποψήφιος στις σημερινές (1/6) εκλογές!

Ο κ. Μπαλτάκος, λοιπόν, εξελέγη με συντριπτικά ποσοστά, γεγονός, αν μη τι άλλο, που δείχνει ότι άπαντες σχεδόν πιστεύουν σε αυτόν. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 65 και έλαβε 59 ψήφους! Πέντε ήταν τα λευκά και ένα το άκυρο.

Η θητεία του στην προεδρία, θυμίζουμε, θα διαρκέσει έως το 2024, που είναι η επόμενη Ολυμπιακή χρονιά.

Νωρίτερα, εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΟ, αλλά και ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς, ενώ πέρασαν και οι τροποποιήσεις του Καταστατικού.

Σε ό,τι αφορά τους απολογισμούς, σημειώθηκε το υψηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων ever, ενώ από όλες τις ΠΑΕ μόνο ο Ολυμπιακός καταψήφισε, συν η ΕΠΣ Ηλείας. Η ΕΠΣ Πειραιά απουσίαζε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy