Νίκος Αλέφαντος: Ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ προτείνει στον Μαρινάκη να πάρει

 

Μέσα από το προσωπικό blog του στο sportdog.gr, ο Νίκος Αλέφαντος εξομολογείται τις σκέψεις του για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ  ή η ΑΕΚ, ενώ  αναφέρεται και στους παίκτες που θα πρέπει να μπουν στο στόχαστρο των μεταγραφών.

«Με ρωτάει ο Θέμης ποιος πιστεύω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Όποιος πει μία ομάδα από τις δύο, δεν ξέρει ποδόσφαιρο. Απλώς ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα λόγω των 2 βαθμών διαφοράς και επειδή έχει την ΑΕΚ στην Τούμπα. Δεν θα το αφήσουν το ματς έτσι… Μετά από 33 χρόνια που έχουν να πάρουν πρωτάθλημα, ένα ματς που θα τους δώσει το πρωτάθλημα, δεν πιστεύω ότι θα το αφήσουν έτσι… Όλα τα έχουνε μαζί τους φέτος, είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής τους, τον πάει και η τύχη τον ΠΑΟΚ τώρα.

Δεν μιλάω για διαιτησία, δεν τα πιστεύω αυτά. Δεν πιστεύω ότι παίρνει το πρωτάθλημα καμιά ομάδα λόγω διαιτησίας όλη τη σεζόν. Άλλο ένα ματς και άλλο όλη η χρονιά.

Αυτά που λένε ότι έρχονται «πέτρινα χρόνια» για τον Ολυμπιακό είναι κουταμάρες. Ο Ολυμπιακός εύκολα φτιάχνεται. Διότι ο πρόεδρος έχει λεφτά και εγωισμό, θα διαθέσει χρήμα για να ξαναφέρει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Δεν είναι ο Ολυμπιακός του Σαλιαρέλη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το επόμενο πρωτάθλημα, με έναν καλό προπονητή που θα προπονεί καλά την ομάδα και με σωστές μεταγραφές.

Από τον ΠΑΟΚ με ρωτάει ο Σινάνογλου αν μπορούσα να πάρω έναν παίκτη ποιον θα έπαιρνα. Ο Πρίγιοβιτς έχει ανέβει, εγώ ξεκινάω πάντα από το σέντε φορ, μπακ σαν τον Μάτος βρίσκεις. Έφυγε ο Μπεργκ και είδατε που κατάντησε ο Παναθηναϊκός. Σκόρερς δεν βρίσκεις εύκολα. Είναι πολύ επικίνδυνος ο Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή».

Διαβάστε τη συνέχεια στο blog του Νίκου Αλέφαντου.