Νίκος Ζωιδάκης: Θρίαμβος και συγκίνηση στο τελευταίο live του στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο (εικόνες)

Μοναδικές στιγμές κεφιού, εξελίχθηκαν την τελευταία βραδιά του Νίκου Ζωιδάκη, στον «Σπάγγο» στο Μικρολίμανο. Ο γνωστός λυράρης ερμηνευτής, έγραψε τη δική του «ιστορία» στο μουσικό μεζεδοπωλείο, όπου για περισσότερο από δύο μήνες, κάθε Παρασκευή, πρόσφερε το απόλυτο κέφι στον κόσμο.

Αν και ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου για περιορισμένες Παρασκευές, η αγάπη του κόσμου αλλά και η ευχαρίστηση του ίδιου και της επιχείρησης για αυτή τη συνεργασία, έδωσαν μία μεγάλη παράταση ενάμιση μήνα. Στο τελευταίο live του Νίκου Ζωιδάκη στον «Σπάγγο», την Παρασκευή 15 Μαρτίου, το κέφι χτύπησε κόκκινο μέχρι το πρωί, η συγκίνηση ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα, με τους επιχειρηματίες Κατερίνα Παπουτσή και Στάθη Κοροσίδη, να τον ευχαριστούν δημόσια για την άψογη συνεργασία τους, ενώ οι συμπρωταγωνιστές του από την θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», ήταν εκεί, και τον απόλαυσαν στο έπακρον, με χορούς και τραγούδια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy