«Ντόπες» από τον Άγγελο Αναστασιάδη πριν την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν την τελευταία προπόνηση για το ντέρμπι με τον Άρη βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/1) ο Άγγελος Αναστασιάδης, θέλοντας να «ντοπάρει» τους παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα!

Ο β’ αντιπρόεδρος, πλέον, του «δικεφάλου», που ξέρει όσο λίγοι τη σημασία του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, είπε στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές: «Αυτήν τη στιγμή παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είστε η ομάδα, που κάνει τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες. Όταν ήμουν προπονητής έλεγα »φτάστε εκεί και χάστε το». Αν κάνετε αυτό που πρέπει, το αποτέλεσμα θα έρθει. Ξέρω ότι είστε στενοχωρημένοι για το προηγούμενο αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές, όμως, φαίνονται στο πώς ξεπερνάνε τις ατυχίες.

Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά. Αύριο έχετε ένα ματς, που όλοι γνωρίζετε πόσο σοβαρό είναι. Να είστε ευτυχισμένοι όσοι αγωνιστείτε. Μακάρι να ξεντυνόμουν να το παίξω και εγώ μαζί σας. Είναι ένα παιχνίδι, που καλείστε να παίξετε για εσάς και τις οικογένειές σας, για τον κόσμο -που είναι πάρα πολύς- και για τον προπονητή σας. Σας πιστεύουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy