Ο 19χρονος τερματοφύλακας «φαινόμενο» που ψήνει ο Ολυμπιακός (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 19χρονου τερματοφύλακα της Σλάβια Πράγας, Αντώνη Στεργιάκη. Συγκεκριμένα, αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας από τη Βουλγαρία, Βέντσισλαβ Στεφάνοβ.

«Τα νέα παιδιά μας πάνε πολύ καλά. Ας δούμε τον Στεργιάκη. Αν έρθουν με μία πρόταση που να μας συμφέρει και που θα συμφέρει και τον ίδιο, δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έστειλε στα γραφεία μας μία προσφορά που δεν μας ικανοποιηθεί. Θα δούμε. Αν στείλουν μία προσφορά που μας ικανοποιεί όλους, θα μιλήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέντσισλαβ Στεφάνοβ.

Ο Αντώνης Στεργιάκης είναι γκολκίπερ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τον νεαρό τερματοφύλακα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κατα καιρούς τόσο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Πέρα από τις ελληνικές ομάδες, ο Στεργιάκης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Σταντάρ Λιέγης, η οποία είχε στείλει άνθρωπό της στη Βουλγαρία για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Πηγή: Top10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy