Ο Άγγελος Αναστασιάδης καλεί τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Ο Aναστασιάδης, κρατά πλέον το τιμόνι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου μετά την φυγή του Σκίμπε. Ο Έλληνας τεχνικός, γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και το ελληνικό υλικό.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πρώτη του μέρα αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο κορμό της ομάδας. Είναι σαφές ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε συγκεκριμένα εάν θα φέρει νέα πρόσωπα στην εθνική και εάν άλλα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο πρέπει να είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα «ενεργοποιήσει» τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στον «άσσο».Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Μπενφίκα, πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στην Πορτογαλία και στην Ευρώπη έχοντας τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Έτσι, εκτός από τον Καρνέζη (ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι το backup του Οδυσσέα) ο Έλληνας τεχνικός θα φέρει νέο αίμα κάτω από τα γκολ ποστ.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Βλαχοδήμος επέλεξε την ελληνική υπηκοότητα από την γερμανική, με την οποία είχε φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές ομάδες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy