Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρούσε εξ αρχής τον ΠΑΟΚ… φαβορί κόντρα στην Μπενφίκα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τονίζει ότι θεωρούσε εξ αρχής τον ΠΑΟΚ… φαβορί κόντρα στην Μπενφίκα και ήταν σίγουρος για την πρόκριση, εκφράζοντας την ελπίδα να παίξουν δύο ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: 

Για το παιχνίδι και την πρόκριση:

«Ήταν μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μπενφίκα. Εγώ ήμουν αισιόδοξος. Έλεγα ότι το μεγάλο φαβορί ήταν ο ΠΑΟΚ, αρκεί να μη φοβηθεί τους Πορτογάλους, γιατί είναι ομάδα που φτιάχνεται κι έχει νέους παίκτες, ενώ ο ΠΑΟΚ ως αουτσάιντερ δεν είχε άγχος και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα περνούσαμε. Εκτός κι αν το φοβόμασταν λόγω εντοπιότητας του προπονητή μας, που είναι καλός προπονητής. Επειδή όμως είναι Πορτογάλος και είναι μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, μπορούσε να το φοβηθεί. Φοβηθήκαμε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και παραλίγο να το πληρώσουμε. Παίξαμε πολύ αμυντικά, ευτυχώς δεν έγιναν οι ευκαιρίες της Μπενφίκα γκολ. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα, παίξαμε πιο επιθετικά, βάλαμε πιο επιθετικογενείς παίκτες, ήμασταν καλύτεροι και επόμενο ήταν να κερδίσουμε. Η Μπενφίκα δεν έκανε πολλά πράγματα. Να λέμε και την αλήθεια όμως, στο πρώτο ημίχρονο είχε ευκαιρίες με τις κεφαλιές του Σεφέροβιτς, που κατά 99,9% η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα. Επειδή είμαστε Ελληνες τα ξεχνάμε όλα. Όταν έχεις μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες στην περιοχή σου ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχθείς γκολ. Βοήθησε και η Παναγιά και δεν δεχθήκαμε γκολ. Γιατί αν το δεχόμασταν θα άλλαζε και η ψυχολογία. Μακάρι όλες οι ομάδες μας στην Ευρώπη να κάνουν νίκες, γιατί κάνουνε εθνικές νίκες. Είμαστε όλοι μαζί τους, ασχέτου χρώματος. Μακάρι να παίξουν δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy