Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σχολίασε τη ισοπαλία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το πως περιγράφει το ισόπαλο αποτέλεσμα: Δεν νομίζω να υπάρχει περιγραφή. Κρατάμε τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι. Από την πλευρά μου, βλέπω ότι η ομάδα θέλει πάντα να βγαίνει για να κερδίζει. Δεν το κάναμε σήμερα και είμαστε λυπημένοι.

Για το αν υπάρχει κόπωση στη ομάδα: Δεν μπορώ να το πω αυτό. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Είχαμε την κατοχή, για εμένα ήμασταν καλύτεροι και ο Άρης προσπάθησε να παίξει στην κόντρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε πάρα πολύ στο παιχνίδι αυτό. Πάντα κοιτάμε την επόμενη μέρα και εφόσον κάτι δεν πήγε καλά θα κοιτάξουμε να το διορθώσουμε αύριο.

Κλείνοντας τόνισε: Πάντα σε ένα ντέρμπι θέλουν και οι δύο προπονητές να δείξουν τον χαρακτήρα τους. Δεν ήταν θετική μέρα για εμάς, θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Σίγουρα άμα κερδίζαμε δεν θα υπήρχε αυτή η κουβέντα. Είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε στο 100% σε κάθε ματς. Αυτό θέλει η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Φυσικό είναι να μην είσαι καλός σε κάποιο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι, είμαστε μπροστά στην βαθμολογία και θα δούμε τι δεν κάναμε καλά για να το διορθώσουμε.