Ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε για την ανάληψη της ηγεσίας της Παλμέιρας

Ενθουσιασμένος που ανέλαβε τα ηνία της Παλμέιρας δήλωσε ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις εξέδρες του «Allianz Parque» και παρακολούθησε τη νέα του ομάδα, Παλμέιρας, να επικρατεί με 3-0 της Ατλέτικο Μινέιρο, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

«Αυτό που με έπεισε ήταν το μεγαλείο του συλλόγου, ο τρόπος οργάνωσής του, οι συνθήκες που προσφέρει στους παίκτες του για να επιτύχουν τους στόχους και την πρόκληση», δήλωσε ο Φερέιρα.

«Ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε ξανά, γνωρίζουμε το μεγαλείο του συλλόγου, γνωρίζουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην Ακαδημία. Ήταν επίσης ένας από τους λόγους που οδήγησαν την Παλμέιρας να με προσλάβει, θέλουν να εμπιστευτούν τους νέους παίκτες. Έτσι, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είμαστε μαζί επιτυχημένοι», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Ο Ζόρζε Ζέσους άνοιξε τις πόρτες; Για να είμαι ειλικρινής, αναγνωρίζω την ικανότητα των Πορτογάλων προπονητών, ο Ζέσους είναι ένας από αυτούς. Έχουμε αυτήν την ικανότητα να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, αλλά και να κάνουμε τους παίκτες να ακολουθούν τις ιδέες και τις αρχές μας στο γήπεδο, και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Δεν ξεχνώ τι με έφερε εδώ και αυτό θα κοιτάξω να προχωρήσω», πρόσθεσε.

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Με μεγάλη φιλοδοξία, αντιμετωπίζω αυτήν την πρόκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος, εγώ και η συνεργάτες μου, και είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί, μαζί με τους παίκτες, να κάνουμε καλή δουλειά», τόνισε.

Ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει την Παρασκευή (6/11), εναντίον της Μπραγκαντίνο στον -εντός έδρας- επαναληπτικό για την «φάση των 16» του Copa do Brasil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy