Ο Αμρ Ουάρντα έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Άρη!

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν του, ο Ουάρντα δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το προηγούμενο διάστημα το όνομα του έπαιξε για τον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Ο Ουάρντα θα ήθελε πολύ να μείνει στη Θεσσαλονίκη καθώς δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την περιοχή. Ωστόσο, ποδοσφαιρικά οι επιλογές του είναι ελάχιστες.

Στον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζουν και μόνο ο Άρης θα μπορούσε να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο και μια ομάδα με στόχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο έμπειρος εξτρέμ έχει έρθει σε επαφή με τους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας ότι δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Άρη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «FORZA» αναφέρει ότι το ενδεχόμενο να δούμε τον Ουάρντα στον Άρη είναι απίθανο. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει ελεύθερο αν συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να αφήσει ελεύθερο έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για να πάει στον μεγάλο του αντίπαλο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy