Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ για τέταρτη φορά

Για την επιστροφή του στον «δικέφαλο» για τέταρτη φορά μίλησε στο PAOK TV ο Αμρ Ουάρντα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος που γύρισε σπίτι του, όπως χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ και πως επέστρεψε στην Τούμπα έχοντας μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

«Έμαθα πολλά πράγματα αυτά τα τρία-τέσσερα χρόνια. Είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Ήρθα για να κάνω χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Δε θέλω κανένας να έχει ανασφάλεια και να φοβάται για μένα. Είμαι εδώ για να κάνω τον κόσμο της ομάδας περήφανο και να αποδείξω σε όλους όσους ανήκουν σ’ αυτή την ομάδα, ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσω», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στο σπίτι μου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο, την ομάδα, τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη, τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είμαι μέλος αυτής της οικογένειας ξανά, πάντα ήμουν και χαίρομαι που είμαι πάλι πίσω. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα προσπαθήσω πολύ. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να είμαι πολύ καλός για όλους στην ομάδα. Αλλάξαν πολλά σίγουρα. Όταν σε καλεί το σπίτι σου να επιστρέψεις, ποτέ δεν απαντάς αρνητικά. Σέβομαι πολύ τη φανέλα της ομάδας, τους οπαδούς της κι όλους όσους δουλεύουν για τον σύλλογο. Ποτέ δεν μπορώ να πω όχι στον ΠΑΟΚ».

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Κάθε μεγάλη ομάδα στον κόσμο δεν κερδίσει πάντα, δεν είναι πάντα στα καλύτερα της. Όλοι έχουμε τις καλές και κακές μας. στιγμές. Όπου κι αν επιλέξει να με βάλει ο προπονητής μου, θα παίξω. Σε όποια θέση και αν χρειαστεί να αγωνιστώ, θα βοηθήσω. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ακούμε τον προπονητή μας. Αν με βάλει αριστερά, δεξιά, στην άμυνα ή στην επίθεση είμαι ετοιμοπόλεμος και θα ακούσω τις οδηγίες του».

Ποιο θεωρεί ότι είναι το κλειδί για να πετύχει στον ΠΑΟΚ;

«Ποτέ δεν μπορείς να διαπρέψεις μόνος σου. Όταν βρίσκεται σε μια ομάδα, εκείνη είναι που θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει την ώθηση να γίνεις καλύτερος. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά, να αφήνεις κάποια πράγματα στο παρελθόν. Εγώ έμαθα πολλά πράγματα αυτά τα τρία-τέσσερα χρόνια από τότε που έφυγα από τη χώρα μου. Να ακούω, να διώχνω τις αρνητικές σκέψεις απ’ το μυαλό μου, να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω. Η επαγγελματική ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ σύντομη και πρέπει να την απολαύσεις. Είμαι 27 ετών. Τώρα είναι η ώρα μου να παίξω και να απολαύσω την καριέρα μου και κυρίως να μάθω από τα λάθη μου. Όλοι κάνουν λάθη. Επέστρεψα στην Τούμπα έχοντας πάρει μαθήματα από τα λάθη του παρελθόντος. Όπως είπα όλοι κάνουν λάθη, όχι μόνο εγώ. Είμαι 100% έτοιμος να κάνω τους πάντες χαρούμενους και να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα και τον σύλλογο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy