Ο Αναστασιάδης στην Εθνική: Τελειώνει μέχρι την Κυριακή!

Προπονητής της Εθνικής ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Άγγελος Αναστασιάδης, με τη συμφωνία του προπονητή με την ΕΠΟ να αναμένεται να επισημοποιηθεί μέχρι την Κυριακή (28/10).

Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα τίποτα το επίσημο, αλλά επί της ουσίας η Εθνική ομάδα αρχίζει και ζει στην εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό να αποτελεί τον διάδοχο του Μίχαελ Σκίμπε.

Μετά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, η κατάσταση που αφορά την τεχνική ηγεσία αρχίζει και ξεκαθαρίζει και πλέον θεωρείται απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συμφωνία με τον πολύπειρο προπονητή, που έχει καθίσει σε πάγκο εθνικής ομάδας, αυτή της Κύπρου.

Για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες που θα διευθετηθούν μέχρι την Κυριακή, όταν μέχρι τότε αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στα κύρια μέρη της συμφωνίας έχουν δοθεί… τα χέρια, με το συμβόλαιο του Άγγελου Αναστασιάδη να έχει ισχύ για έναν χρόνο και οι αποδοχές του να υπολογίζονται 200.000-250.000 ευρώ.rammenosst